Massage på arbejdspladsen

Er et personalegode, der er med til at øge standarden for et godt arbejdsmiljø. Kroppen er skabt til at være i bevægelse, således at muskler og led bliver aktiveret. Dette øger bl.a. blodgennemstrømningen og iltningen til hjernen.

Hjernen bor i vores krop og bruger vi for meget energi på smerte, dårligt kredsløb, nedsat fordøjelse, stress m. m. får vores hjerne også mindre energi til at arbejde med.

Hedegaard Massage på arbejdspladsen er ud over massage også rådgivning om arbejdsstillinger, udstrækninger og smidighedsøvelser, samt motion på individuelle niveauer.

Massage på arbejdspladsen handler også om at motivere medarbejderen, til at tage et aktivt ansvar for et bedre helbred i henhold til dem selv og dermed deres virke på arbejdspladsen.

Målbare effekter ved firmamassage:

  •  Reducering af sygefravær
  •  Større trivsel på arbejdspladsen
  •  Bonusfaktor ved ansættelse af nye medarbejdere

En glad og sund medarbejder bidrager til en lettere dialog og forståelse
både arbejdsmæssigt og personligt

Min erfaring er, at der er nogle virksomheder grundet størrelse eller struktur, hvor det er svært at fratræde til massage i løbet af arbejdsdagen, så derfor er der både en intern massage, som betyder massage på virksomheden og en ekstern, som betyder at medarbejderen kan komme på klinikken her i Herlev.

En intern aftale skal som minimum indebære 5 timer pr. gang. Nogle virksomheder ønsker en gang hver 14. dag, andre en gang om måneden. Nogle virksomheder sørger selv for håndklæder og andre har selv briks. En ekstern massageaftale har ingen minimumstid, men faktureres efter antal massager. Behovet er også individuelt med hensyn til massagens længde.

Da behovene er individuelle fra virksomhed til virksomhed, kan jeg kontaktes for et møde, hvor vi kan skræddersy en aftale efter netop jeres behov.

Behandling

Jeg arbejder med en meget høj etik og moral og respekterer naturligvis dine ønsker omkring, hvordan massagen skal foregå. På den måde, får du fuldt udbytte af behandlingen.

Jeg bruger naturprodukter som sød mandelolie, samt creme og babyolie med Aloe Vera. Hvis din hud ikke kan tåle disse produkter, så giv mig besked og vi finder en løsning.