Behandlingsformer

MET – Muskel Energi Teknik

Er en manuel teknik til at genetablerer/genstarte muskelfunktioner, som vi af forskellige årsager har passiviseret. Det kan være i situationer som uhensigtsmæssige arbejdsstillinger (typisk nakke, skulder, spændingshovedpine), forstuvninger eller anden form for skader, der måske ikke helt fik den tid den skulle bruge til at restituere.

MFR – faciefrigørelseteknik

Er en manuel teknik hvor bindevævet bliver afspændt, således at muskelfunktionerne får mere frit spil til at gøre det, som de er bedst til. Bindevævet påvirkes/begrænses af eksempelvis slag, fald eller ved uhensigtsmæssige passive holdninger, så som længerevarende dårlige arbejdsstillinger (kontor, pc eller repeterende arbejdsopgaver) Fasciefrigørelse er også særlig god i situationer, hvor man på grund af en skade, i kortere eller længere perioder har haft et uhensigtsmæssig bevægemønster.

Oscillation – ledfrigørelse

Er en manuel teknik til frigørelse af led, når led-bevægeligheden er nedsat. Det kan være efter fald, slag eller længere tids repeterende arbejdsopgaver. Ud over frigørelse af leddet, så genaktiveres ledkapslen. Det har også en positiv indvirkning på væskedannelser omkring led og dens funktioner, og det betyder en øget mobilitet og dermed en mindre besværet bevægelighed af eksempelvis fingre, hænder, arme, frossen skulder, hofte, ben og lignende.

MLD – lymfødem og manuel lymfedrænage

En meget blid massageform der hjælper kroppens lymfesystem med at absorbere / opsuge ophobet væskedannelser, eksempelvis efter operation, fjernelse af lymfekar (kræft), idrætsskader og anden grund til nedsat eller besværet lymfeaktivitet.

En MLD session i forbindelse med kræftoperation tager ca. 1,0 time, da jeg samtidig med massagen løsner op i de traumer og den sorg der måtte være i forbindelse med en sådan opstået livskrise og operation. Læs klientdagbog

Pris kr. 675,00

Arvævsbehandling og terapi.

En behandling hvor jeg sætter fokus på ar. Om de er kommet frivilligt (kosmetisk operation, tatoveringer osv.) eller fra ulykker (operation, eksempelvis kræft eller fjernelse af organer), så er processen den samme.

Ar opstår når vi får en skade/brud på vores hud, så forsøger kroppen at gøre huden (bindevævet) stærkere end det var tidligere, for på den måde at prøve at hindre at brud/skader på huden sker det samme sted igen.

Arvævet opleves hårdt, tykkere og anderledes end den normale hud. Når kroppen forsøger at holde sammen på huden danner den et spindelvævslignende mønster på indersiden for at holde sammen på den brudte/skadede hud. Det får arvævet til at trække i det omkringliggende væv/muskler, som betyder at generne oftest kan mærkes langt fra selve arret.

Under behandlingen strækker, trækker og manipulerer jeg arret og frigør det spindevævslignende mønster på indersiden af huden, som har forbundet sig til det omkringliggende væv/muskler.

Den anden side af behandlingen er den følelsesmæssige side. Traumet omkring en ulykke, operation, afmontering af kropsdele og organer, kan stadig sidde i kroppen mange år efter. De typiske tegn kan være: Forvirring om vi kommer hel ud på den anden side, frygten for at vi ikke kan det samme som før, hvad tænker de andre om os, og hvad tænker vi egentlig om os selv.

Helings – restitueringsprocessen går ofte med fysisk træning, men hvad med de følelser som stadig nager os, eksempelvis når vi mærker en smerte i området, og frygten for at noget er kommet tilbage, eller er brudt op igen viser sig. Det er bare nogle af de emner som jeg sætter fokus på og frigør under behandlingen.

Arvævs behandling i forbindelse med kræftoperation/fjernelses af organer tager ca. 1,5 time, da jeg samtidig med behandlingen løsner op i de traumer og den sorg der måtte være i forbindelse med en sådan opstået livskrise og operation.

Pris Kr. 900,00